Å få støtte er ingen selvfølge

å få støtte av Mote Med Mening

Å få støtte for hjertesaken sin er ingen selvfølge. Det er mange som kjemper om både penger og oppmerksomhet, floraen av gode saker har tydeligvis ingen ende.

Viktig å sette pris på støttespillere

Det er ihvertfall viktig å sette pris på sine støttespillere. De menneskene som velger  stille seg bak akkurat din sak, din favoritt-organisasjon. Det er den eneste måte å sikre at du ikke fremstår som både blasert og likegyldig.

støtte er ingen selvføle
Dette er hovedsakene 10. mars

Akkurat slik føler jeg dessverre at mottakerne av overskuddet fra årets Mote med Mening er i ferd med å fremstå.

Og ettersom jeg har håpet på at nettopp psykisk helse skulle komme i fokus siden arrangementet startet,  synes jeg det er ekstra trist.

Men Mental Helse Ungdom kan fortsatt snu kjerringa, og fremstå som en mottaker som setter pris på den kjempejobben som gjøres for å sikre dem inntekter av årets arrangement.

Pr i dag, søndag, er det ikke så mye som et pip på nettsiden deres, ikke noe i sosiale medier. Dette er rett og slett for kleint.

En uke å redde skinnet på

Arrangementet går av stabelen fredag 16.mars. Det vil si at organisasjonen har 5 dager på seg til å fremstå som litt mindre forspiste, og litt mer takknemlige for at de blir tilgodesett med denne gesten. Håper de bruker arbeidsuka godt.

For jeg synes ihvertfall det er trist at de frivillige arrangørene av Mote med mening får så lite drahjelp. Frivillighet skal ikke tas som en selvfølge, og i hvertfall ikke av frivilligheten selv.

Så om ikke annet, støtt arrangementet som en honnør til dem. Men det er kanskje på tide å lage en kravspesifikkasjon for fremtidige mottakere?

Å få støtte på en arena utenfor «menigheten»

Tristest av alt synes jeg det er at denne flotte anledningen til å sette psykiske helseutfordringer inn i en litt mindre stigmatiserende setting, er i ferd med å forsvinne. For de fleste kommer seg, går videre, går på skole, jobber og stifter familie.

Dette hadde vært en super anledning til å fortelle nettopp dette.