Å ha dilla på noe gir motivasjon til mye

Motivasjon til læring

motivasjon til myeJeg er en av dem som får motivasjon gjennom å ha  fullstendig dilla på diverse ting. Dette gir igjen virkelig motivasjon til ny læring.

Som oftest kan jeg ikke gi meg før jeg har utforsket det meste. Og enkelte emner er store, og trenger lang tid og enkelte dypdykk.

Motivasjon

Jeg tror vel at alle har ting og emner vi som fasinerer litt ekstra. Ting vi uansett hva annet som skal skje er villige til å legge inn litt ekstra kapital eller krefter på å få gjennomført. Det er motivasjon min venn.

Jeg er  ihvertfall ikke noe unntak i så måte. Og en av mine diller er sosiale medier,  og ulike verktøy tilknyttet det.  Det være seg programvare, elektroniske duppeditter, webløsninger og annet.

Opplæring kan trengs

Enkelte ting kan jeg finne ut på egen hånd, andre ting må jeg ha litt hjelp med. Noe som for eksempel denne bloggen er et resultat av.

Her er det forsøksvis både et kurs om blogging som Thomas Moen har, og opplæring om bygging av websider gjennom WP-skolen som gjennomføres.

Men la meg nå presentere min spesialversjon av verdens navle i kartformat:

Test kart

Jeg har akkurat sittet her og moret meg med en WordPress-utvidele som heter Scribble Map. Tror vel kanskje noen allerede kjenner den som utvidelse i Google Chrome.

Øvelse gjør mester

Moro var det, men jeg trenger nok å trene litt mer.  Det ble ikke helt som jeg tenkte…

Men uansett hva du fordyper deg i, ønsker jeg deg en god og lærerik uke. Det er helt opp til deg.