APPlaus for Vipps

APPlaus for Vipps

APPlaus for Vipps som virkelig har blitt en kundevennlig app å ha på telefonen. Og etter at flere banker har bestemt seg for at denne appen skal være fellesløsningen, har brukervennligheten virkelig økt.

Vipps, du trenger bare et mobilnummer

Med Vipps kan du sende penger, be om penger, gjøre opp og dele regninger mellom venner på byen. Du kan også betale faktura og bytte mellom flere kort når du handler. I tillegg kan du betale med Vipps i enkelte apper, i flere nettbutikker og planene er at du også skal kunne bruke den i butikk. Og ikke minst ; Vipps funker uansett hvilken bank du har.

Vipps finnes både for IOS i App Store , Android i Google Play . Dessverre forsvant appen for windows i 2017.

Med Vipps på byen eller på reise med venner

Nå er spleisen enkel både på byen og på reise. Med Vipps kan dere gjøre opp i en fei – det er superenkelt. Det eneste negative jeg har erfart så langt er at den bare fungerer i norske kroner. Det betyr litt omregning fra lokal valuta til norske kroner, men utover det er den kjempegrei.

Slik går du frem:

  1. Opprett en gruppe med valgfritt navn
  2. Legg til medlemmene som skal være med
  3. Legge til utleggene du har hatt i løpet av perioden

Når alt er lagt inn, bekrefter du at oppgjøret ditt er ferdig, og dere kan enkelt å se hvem som skylder hva. Send penger du skylder, eller be om penger tilbake. Enklere blir det nesten ikke.

Svar på en del aktuelle spørsmål finner du inne på sidene til Vipps.