En applikasjon for gode vinkjøp

en app for gode vinkjøp

En app for gode vinkjøpEn applikasjon som sikrer gode vinkjøp på taxfree høres ut som en mulig favoritt for meg.

For jeg har definitivt gjort noen dårlige vinkjøp i årenes løp. Og jeg tror kanskje ikke jeg er alene om det heller?

Applikasjonen Gode Vinkjøp dekker taxfreebutikkene på Flesland, Gardermoen og Sola, og lover å kunne sikre deg de beste vinkjøpene der.

Dette er ikke en gratisapp, men kostnaden på 22 kroner sparer jeg trolig kjapt inn ved at færre dyre dråper går rett i vasken.

Slik er appen bygget oppGod vin og skål

Tipsene er basert på en alltid oppdatert vinliste pluss en vurdering av en vinekspert. Så heretter skal jeg kunne være trygg på at jeg sikrer meg kjøp av de 10 beste rød- og hvitvinene, i tillegg til 10 musserende.

I tillegg inneholder Gode Vinkjøp en sammenligning med Vinmonopolets prisliste, og dermed er det slutt på å bære hjem dråper som like gjerne kunne vært kjøpt lokalt.

Dette må være ferietidens  favorittnedlasting for oss som setter pris på en god vin.

Gode Vinkjøp koster som tidligere nevnt 22 kroner og tilgjengelig både for Android og IOS.

Snarlig innhenting av erfaringskunnskap 

Appen må selvfølgelig på plass før neste besøk på Oslo Lufthavn Gardermoen. Der er det en upåklagelig taxfreebutikk, så testmulighetene er store. Og ettersom vi er 2 stykker uten tobakkskvote er det ganska mange av de mulige vinkandidatene vi kan få med oss hjem.

Å hildrande du. Skål sier jeg!

En kommentar om “En applikasjon for gode vinkjøp

Det er stengt for kommentarer.