BookCrossing har inntatt Instagram

BookCrossing Instagram

Nå har BookCrossing inntatt Instagram, og boktips og slippsteder kan spres på enda flere måter enn tidligere.

For høsten 2017 godkjente administratorene for BookCrossing åpningen av en offisiell BookCrossing konto på Instagram. Og nå er kontoen oppe og går.

Adminitratoren er en lidenskapelig BookCrosser, og er skråsikker på at dette er super måte å dele bokgleden og bokdelingen med resten av verden.

Slik finner du kontoen på InstagramEx Libris Nickname

Hvis du er på Instagram er kontoen @bookcrossing_official

Administratoren håper at alle BookCrossere vil bidra med bilder til kontoen. Og hvis du har v\bilder som du ønsker postet kan du sende bildene til : BConInstagram@gmail.com Inkluder følgende informasjon:

  • Ditt BookCrossing nick / brukernavn.
  • Hvor bildet er tatt: By, fylke, land – ting som er relevant.
  • Beskrivelser som du vil ha inkludert sammen med bildet.
  • Passende og brukbare som egner seg for publiseringen.

Responstiden er 48 timer pr epost, savner du svar ta kontakt. Det er mulig at manglende svar betyr at bildet ditt ikke har nådd frem.

Alle bilder kommer ikke på en gang

Alle bilder publiseres ikke med en gang, men er planlagt spredt ut over tid. Kanskje gjelder dette spesielt hvis det er mye materiale fra en person, eller fra et spesielt område. Så ikke bli bekymret om bildene dine ikke dukker opp med en gang. Og husk at bilder av typen «vokseninnhold» ikke publiseres. BookCrossing omfatter alle aldre.

I Norge kan du finne BookCrossing Norge på Facebook, og jeg har lagt ut litt generell informasjon her tidligere. Og er du i nærheten av Oslo er det et treff allerede 8. Februar.

Her er kontoen: https://www.instagram.com/—/bookcrossing_official