Companion Ticket – ikke like lett å bruke

amex companion

Companion Ticket er jo et av flere goder American express gir deg innenfor Star Alliance systemet. Men å få brukt fordelen er ikke like lett bestandig. Spesielt ikke hvis du helst ikke vil bruke timevis i telefonen. For det er jo visse krav knyttet til denne ordningen da.

Companion Ticket gjelder bonusreiser

flyplass companion ticket
Gardermoen utsmykking

Denne fordelen gir deg muligheten til å reise 2 stykker for samme antall bonuspoeng. Det er jo supert at poengene dine fordobles, men det er å finne bonusreiser som virkelig er en utfordring. I hvertfall utenfor SAS systemet.

Så etter en del frem og tilbake fikk jeg et godt tips på nettet. Søkemotoren til United airlines kan brukes, husk å kryss av boksen Search for award travel. Eller det er kanskje riktig å si at søkesiden ihvertfall til en viss grad kan brukes.

For det er ikke nødvendigvis slik at kombinasjonsflightene er like tilgjengelige for bonusreiser alle sammen. Og det er jo også slik at de oppsatte turene kan være bortbestilt selv om det ikke ser slik ut på nettet.

Heldigvis er det hyggelige og tålmodige kundebehandlere du møter, så hvis du bare har tiden går det nok. Og det kan jo være greit å vite at Companion Ticket med American Express bestilles på engelsk.

Men satser du hardere enn meg ar det mange nettressurser der ute, Travelbox er en av demMen jeg vi tro at noen av de reisende jentene, jeg tidligere har anbefalt, også har noen svar på dette.

Sats på en hub

Et lite tips etter noen frustrerende opplevelser er å bestille billetter til en hub/forbindelsesflyplass. Da har du et utgangspunkt for å dra videre ut i verden hvis det er det du vil. Jeg landet på Amsterdam som utgangspunkt denne gangen, så tar jeg det videre derfra med ordinære reiser.

Det er vanskeligere med bonusreiser i ferietid, og da ble det slik denne gangen. Uansett gikk poengene lenger enn det de ellers ville ha gjort.