Da blir det langtur i København

Operaen København

Nyhavn KøbenhavnSiste runde for å sjekke at det ikke er noe som er gjenglemt for kursen settes mot København. København som sammen med Stockholm nok må sies å være mine skandinaviske favorittbyer.

Stjerneskudd i TivoliPoenget med «hiking» i København?

Hiking er vel ikke det første uttrykket som renner folk i hu når vi snakker om København. Og det er kanskje ikke det rette begrepet heller. Men det å gå i flere timer er en god treningsform, og jammen er det mye morsommere å gjøre i trivelige omgivelser.

Dessverre ikke noe vintermarked i Tivoli

Dessverre stenger Vintermarkedet i Tivoli før jeg kommer. Er det noe jeg hadde vært villig til å tøye grensene i et lavkarbokosthold til fordel for, må det være et Stjerneskudd på Påfuglen i Tivoli. Men det blir nok flere muligheter fremover.

Uansett skal det svies av litt lagret energi

Hele poenget med turen denne gang er litt shopping til mannen i huset og trim. Så enkelt er det faktisk. For hvem i alle dager har funnet ut at man må ut i skogen, opp i trærne, ha planker på beina og gnagsår på hjemturen for at det skal være trim.

Jeg legger ut på en spasertur på mange timer i morra, men i omgivelser jeg stortrives i. Det motiverer virkelig til innsats.

En kommentar om “Da blir det langtur i København

Det er stengt for kommentarer.