I dag har jeg sommerfugler i magen

Ungdomsklubbene i Øvre Eiker

Ungdomsklubbene i Øvre EikerI dag har jeg en masse sommerfugler i magen. For i kveld har vi første kveld for ungdom i kantina på rådhuset.

Så langt har vi ikke klart å gjøre noen endringer på lokalene. Vi må ikke minst finne penger til litt forandringer, og skal vi få til det må ungdommene engasjere seg i søknadsprosesser og drift av tilbudene. Og det er mange hensyn å ta.

Sommerfuglene er kanskje et godt tegn?

Det heter seg jo at det er positivt å kjenne på litt forventningspress. Men det fungerer ihvertfall best for mitt vedkommende, når det er prosesser jeg selv har en mulighet for å styre.

Akkurat nå er det mer utenfor min kontroll en jeg liker. Men jeg satser på at gode krefter og innsamlede midler står oss bi.

 

Å skaffe midler er i fokus

Å skaffe midler er uten tvil i fokus. Endringer på lokalene kommer jo ungdommene til gode, men like mye alle de andre som bruker lokalene. Så det er jo å håpe at kanskje flere bidrar i min lille innsamlingsaksjon. Alle tilskudd. store og små er velkomne.

I tillegg skal @U19ØvreEiker stå for kiosksalget på UKM Festivalen 18.mars. Jeg krysser fingrene for at boller, brus, toast og vafler kan gi litt inn som vi kan bruke på trivselstiltak i Hokksund.