Duolingo er hjernetrim og læring verdt en APPlaus

Duolingo

Språkappen Duolingo er appen for deg som ikke har spåket på reisemålet ditt inne, men som gjerne vil benytte tiden frem til ferien på språklæring.

Stadig nye språk i DuolingoDuolingo 29 språk

29 språk har du mulighet for å lære deg med Duolingo-appen. Selvfølgelig finner du både spansk, fransk, italiensk, engelsk. Litt mer eksotisk er kanskje hebraisk, portugisisk, ukrainisk og esperanto?

En APP som anbefales av mange

Appen har fått en rekke utmerkelser, og en undersøkelse hevder at du i løpet av 34 timer med appen lærer like mye som du gjør på et år på universitetet.

Og skulle du likevel ikke lykkes å lære deg et nytt språk flytende i løpet av noen uker, har du garantert hatt det moro i ledige stunder ihvertfall. Og kanskje kan selve ferien brukes tl praktiske øvelser også.

Duolingo er gratis

Appen er helt gratis, og er tilgjengelig både på AndroidWindows og IOS.

https://youtu.be/8OebgtUjLg4

Bygger hjernens muskler

Forskerne har tidligere trodd at den voksne hjernen er lite plastisk, og at den dermed heller ikke forandrer seg stort, etter oppnådd voksen alder. En ny studie fra Hong Kong viser derimot at den voksne hjernen kan forandre seg mye, og det også på svært kort tid.

Forskerne mener at endringene i hjernebarken kan skyldes at det oppsto flere nerveceller i området, og at forgreiningene mellom dem ble flere. (Sitat: Nettavisen.no)