Ei uke med aktivitet og planlegging

selvhjelp

Aktivitet og planlegging var hovedfokuset i forrige uke, både privat og på jobb.  Håper bare at det går bedre med realiseringen fremover enn det som var tilfelle i forrige uke …

Aktivitet, planlegging og systemer planlegging

All planlegging og bestillinger i forhold til sommerferien ble sluttført og gikk smertefritt, ikke minst takket være Otel.com. Og vinterens reiseplaner kom også på plass i løpet av uka. Selv om bruk bonusreiser og companionticket nok ble mer utfordrene enn planlagt.

Det området som desverre ble bedre planlagt enn gjennomført var mitt 6-ukers prosjekt. Her må jeg nok justere planene litt – kanskje rett og slett restarte? Ingen make-over hvis ikke det handles.

Bøker og annet

Både avbestillinger og bestillinger ble gjennomført med fin stil, så gjenstår det igrunnen bare å registrere bøkene som skal i feriekofferten. På Azorene kan det være greit å ha med seg lesestoffet, men mindre du er inne i en av byene.

Og da setter jeg ihvertfall andre lesehester på sporet av litteratur som kan fanges og leses. Så aktivitet og planlegging henger nøye sammen i feriesammenheng.

Villblomstenes dag fikk meg til å sjekke ut litt blomsterbilder fra arkivet. Det er ihverfall noe jeg har mye av, og ikke minst fra Azorene. Feriegleden steg flere hakk med en gang.

Ei variert uke venter

Som i forrige uke, blir også denne uka fylt med varierte oppgaver. Men denne gangen skal jeg være mer påpasselig, og sjekke kalenderen litt bedre. Fordelen med en bulletjournal er jo at kalenderen kan justeres. Så planene fra forrige uke er rett og slett forskjøvet 1 uke fram.