En sommer er definitivt over

gult hav moden raps

en sommer med ferie på azoreneEn sommer er over, men minnene om den består…

Kirsti Sparboe (sanger) hadde en hit med denne låta, og den sommeren vi har hatt i år glemmer vi vel ikke med det første.  I sommer har vi hatt en ekstremsommer på alle mulige måter. Til glede for noen, til sorg for andre.

Nå er høsten her

Det er typisk høstvær her om dagen med kjølige netter og varme dager. Fortsatt ikke kaldt nok til at høstfargene melder seg, men med det spesielle skjæret i sollyset som gjør høsten så vakker.

Og med høsten starter de mer ordinære aktivitetene. Jobben er i gang igjen, skole for dem som har det som aktivitet. Hobbyene kan tas opp igjen, og det går skag i slag med markeder og festivaler.

Blanke ark og fargestifter

Jeg er ikke helt sikker på at Prøysen hadde det samme i tankene som meg. For meg er blanke ark og fargestifter unektelig mest koblet mot Bullet Journal.

Og jeg har stadig tro på dette systemet for bedre og mer effektiv planlegging og læring.

En sommer er over

En sommer er over, men det kommer en ny. Og ønsket om å bruke disse månedene godt er som alltid tilstede.

Hva det innebærer er nok ikke det sammen for meg som det er for deg. Og også mine prioriteringer kan endre seg. Nettopp derfor er punktjournalen verktøyet for meg.

Oppgaver er det nok av, og de spriker i alle retninger – selv om de gode løsningene for meg nok har et felles fundament. Og slik er det vel for de fleste av oss?