Den første dagen i et nytt år

et nytt år

et nytt årEgentlig er det litt rart, men det er noe spennende ved å stå på terskelen av et nytt år. Den første dagen i et nytt år – det er nesten noe magisk ved det?

Til tross for at det du strevet med i går i 2017 fortsatt er en realitet den første dagen i 2018 også. Det er faktisk bare et siffer som har endret seg etter midnatt.

Like fullt er forventningene der, det er tross alt et helt år til neste gang vi skal gjøre opp status.

For mitt vedkommende ser jeg tilbake på er det et år med store forandringer. Og etterhvert som statusen til diverse venner dukket opp på Facebook i går kveld ,men oppsummeringer av 2017, ser jeg at det er flere enn meg som har opplevet at livet ser annerledes ut ved utgangen av 2017 enn det så ut ved inngangen.

 

Nytt år = Nyttårsforsetter og gode intensjoner

Imidlertid er det få rapporter om nyttårsforsetter, og deres gjennomføringscore. For mitt eget vedkommende, og min egen samvittighets skyld, valgte jeg både i 2016 og 2017 og styre klar av forsettene.

Det er ikke dermed sagt at det ikke var noen tanker om et visst prestasjonsnivå der. Noen gode intensjoner manifesterte seg i løpet av januar. Og starten var god, med kurs gjennom Thomas Moen og klare planer for veien videre. Men selv om alle gode intensjoner om å vedlikeholde opparbeidet kompetanse var på plass, forsvant intensjonene kjapt når en ny jobb ble påbegynt i august.

Det er aldri for sent å forandre ting

Jeg stortrives i ny jobb, og er så klar for å se hva morgendagen og alle påfølgende dager har på lur fra det utsiktspunktet jeg har i livet mitt akkurat nå.

Det er aldri for sent å forandre ting, og forandringenes tid er ikke avsluttet ennå. Ikke minst skal Envo Trade avsluttes i sin helhet, selv om interessen for aromaterapi, økologiske og rene produkter nok følger meg videre. Nye forhandlere av SoyLites er på vei inn, det er bare å tømme lageret som gjenstår. Dere kan jo sjekke ut Globus Trading på Instagram. 

Da gjenstår det bare å sende alle gode ønsker for det nye året fra Fiskum til deg som leser dette. Lev vel og lev…