Fett og forstand – blogg om kosthold relatert til ketose

blogg ketose

Det poppet opp en ny norsk blogg om kosthold og ketose her om dagen. Dette er et aldri så lite familieprosjekt, og ser så langt veldig spennende ut.

En ketose-blogg med et fett navnblogg ketose

Bloggen har bokstavelig talt et fett navn:  Fett & Forstand, og består av innlegg basert på akkumulert erfaringskunnskap over tid.

Som de selv skriver: 
Denne bloggen er basert på egne erfaringer og tilegnet kunnskap. Vi er mannen (og dama) i gata og ikke utdannet innen helse. Vi anmoder folk å undersøke eventuelle aktuelle temaer selv og ikke stole blindt på at våre meninger og erfaringer er den rette for seg.

Vi anmoder på det sterkeste å konsultere med lege eller annet kyndig helsepersonell når det kommer til spørsmål og råd om helse, kosthold, ernæring, sykdommer, medisiner, kosttilskudd og lignende. Dette gjelder særlig deg som har sykdom. (sitat: Fett & Forstand)

Erfaringskunnskap og litt ydmykhet er en god kombo

Jeg kjenner at jeg blir beroliget hver gang noen er ydmyke nok til å innrømme at de ikke nødvendigvis har alle svarene. Og at ikke alle svarene passer like godt for alle. Da blir jeg kjempeglad!

For er det noe som virkelig fremstår som et fagfelt med mange fasiter så er det kostholdsfeltet. Og alle er like skråsikre på at de har rett svar.

Godt å ha mange steder å hente informasjon

Så i en jungel av eksperter og fasiter med ulike svar er det så nyttig å kunne innhente kunnskap selv. Og forutsatt at en viss kildekritikk er på plass, burde det være mulig å finne ut av ting for de fleste.

Og så er det bare å la seg inspirere – og prøve seg fram. Bloggen Fett & Forstand finner du også på Facebook som en lukket gruppe og med spennende bilder på Instagram.