Grasrotmidler til å skape livskvalitet

Sanitetsforeningen grasrotmidlene grasrotmidler

Grasrotmidlene kan skape så mye mer enn sportstilbud. For meg som er en del av Fiskum Sanitetsforening betyr det blandt annet kjærkomne inntekter vi kan bruke til innsatsen vår for bygda. Og pr i dag er det 19 støttespillere.

Vi bruker grasrotmidler for å fremme livskvalitet

Jeg tror ikke jeg tar munnen for full når jeg sier at grasrotmidler som kommer til oss fremmer livskvalitet. Med midlene at vi kan opprettholde det lokale forsamlingslokalet til glede for mange. Det er dette lokalet som brukes til mange av livets markeringer i bygda. I tillegg er det her vi har hyggekvelder og annen aktivitet i regi av foreningen.

Jeg håper at det tenkes bredere enn idretten

Det er ingen tvil om at mye av grasrotmidlene går til idretten. Men heldigvis tenker etterhvert flere litt breder i forhold til hva som fremmer helse og et godt liv. Frivilligheten gir oss en arena der vi kan finne felleskap basert på hva om intresserer oss. Frivilligheten gir oss arenaer der vi kan føle oss verdsatt og til nytte. Frivilligheten gir oss muligheten til å vokse som mennesker.

Støtt frivilligheten du ogsåSanitetsforeningen grasrotmidlene grasrotmidler

I dag er det lørdag og det er lottokveld. Sørg for å registrere spillerkortet ditt og bli giver til din hjertesak.

Selv om du ikke vinner de store gevinstene gjør du uansett en samfunnsinnsats gjennom å støtte frivilligheten. Du finner registeret over grasrotmottakere hos Norsk Tipping.

Jeg har funnet min mottaker i Fiskum Sanitetsforening. Hvem er det som skal få ditt fokus og din støtte?

Fra Norsk Tippings nettside

Mer til mottakerne

Før nyttår var Grasrotandelen på 5 prosent av spillinnsatsen, nå i 2018 har dette økt til 7 prosent. Det høres kanskje ikke så mye ut, men dette er kjærkomne midler for norsk frivillighet, og utbetalingene vil øke betraktelig i løpet av året som kommer.

Det er enkelt og helt gratis og bli grasrotgiver, og du kan når som helst endre grasrotmottaker. Finn din hjertesak her. (Sitat: Norsk Tipping)