Hobbyer er inspirerende og gir glede

inspirerende med pfaff og sanitetskvinnene

Hobbyer og frivillighet er inspirerende, og ikke minst gir det hverdagsglede. Ikke sjelden innhenter vi litt ny kunnskap også, både i menneskemøter og gjennom foredragsholdere.

Inspirerende kveld og bærekraftig ressursforvaltning

Neste uke er jeg så heldig å få delta på en hyggekveld som har redesign som tema. Hyggekvelden er i regi av Fiskum Sanitetsforening, men er åpen for alle.  Og jeg er så heldig å kunne tilbringe kvelden sammen med andre, som alle er opptatt av hva vi som enkeltpersoner kan gjøre for å redusere sløsingen vår.

Bærekraftige lokalsamfunn

Bærekraftige lokalsamfunn handler om å utnytte ressursene fornuftig, til beste for alle. Der ha vi ganske sikkert en lang vei å gå alle sammen, men gode møteplasser der felles interesser kan utdypes er et godt stykke på veien mot et samfunn som forvalter og ikke bare forbruker

Jeg skal la meg inspirere

Jeg skal virkelig la meg inspirere. Symaskiner har aldri helt vært min greie, men redesign er spennende. Og når du har mulighet til å prøve deg på alle typer maskiner, helt fra den enkleste til de mest avanserte – hvem slår ikke til på det? Vi er jo heldige da, som får representanter fra Pfaff Norge på besøk.

Etter at kostholdet har ført til for store bukser, er det nok av materialer å ta av, og nå som badesesongen nærmer seg er det behov for nett til badetøyet.

Er du i traktene rundt Fiskum i Øvre Eiker er det plass til deg også, bare sjekk med Fiskum Sanitetetsforening. Kanskje vi sees?