Hverdag, tilstedeværelse og vårglede

et øyeblikk gir vårglede

Vårglede
Jeg vil bli flinkere til å glede meg over øyeblikket, spesielt når det er hverdag. Det er er hverdager det er flest av, og kanskje skal det mindre til for å fargelegge dem enn vi tror?

Og i mine runder med LØFT-opplæring har en ting virkelig festet seg: Fokuser på det du vil ha mer av… Og jeg vil ha flere hverdagsøyeblikk fylt av ren og uforfalsket livsglede!

Og i det jeg fant denne lille sola i grøftekanten i dag, kjente jeg på både livslyst, livsglede og forventning. Det var en liten varm ball i magen av ren vårglede.

Fokus

Det snakkes så mye om mindfullness om dagen, jeg liker nok bedre både oppmerksomhet og tilstedeværelse.  Fellesnevneren er uansett å være tilstede i øyeblikket. Og da er det kanskje ikke teknikker, litteratur eller for eksempel fargebøker det handler om?

Øyeblikket

Her er den lille gledesprederen, i form av en hestehov, som fanget blikket og oppmerksomheten min i dag. Denne lille tassen med det kraftfulle latinske navnet. Hadde jeg vært opptatt med telefonen, Pokemon go, musikk eller annet hadde øyeblikket blitt borte.

Og mer skulle det ikke til for at jeg kunne kjenne litt på godfølelsen og hverdagsgleden på turen videre. Er det flere enn meg som kjenner på litt våryrhet om dagen?