I dag handler mye om frivillighet

I dag er det i stor grad frivillighet det handler om. Og akkurat nå det engasjementet i Sanitetskvinnene som er i fokus.Og ikke minst foreningens potensiale som folkehelseaktør.

Frivillighet og folkehelse

Fiskum sanitetsforening er en forening i Øvre Eiker. Øvre Eiker kommune er en av kommune som gir sine innbyggere gratis deltakelse i årets Sykle til jobben.

I tillegg har Sanitetskvinnene et stort fokus på fysisk aktivitet, konsept Kløvertur,  i hele landet. Ergo fokuserer Fiskum Sanitetsforening på dette i Øvre Eiker, og engasjerer seg i aksjonen.  Og vipps; Kløvertur på Fiskum – Aksjon sykle til jobben 2018 er en realitet.

Må jo ta litt ansvar da.

Frivillighet er viktig for meg, og alle kan vi bidra med noe og ta et ansvar. Håper at flere medlemmer byr på seg sjøl, og inviterer andre med på sine aktiviteter.

Jeg har ihvertfall tatt det første steget, og vil naturlig nok følge opp i den grad jeg kan. Og ikke minst har jeg etablert Fiskum Team Kløver / Fiskum Sanitetsforening , og blogget om oppstarten av aktiviteten på bloggen som tilhører aksjonen.

Ikke bare fokus på fysisk aktivitet

Det er ikke bare fysisk aktivitete som står i fokus for foreningen. Så punkt 2 på frivillighetskalenderen i dag er et møte med flyktningekoordinatorene i kommunene vår.

Jeg deltar både som sanitetskvinne og koordinator for ungdom her, men fellesnevneren for begge tingene er vel at hjertet må være med.

Så gjenstår det å se om jeg også kan få unna det referatet som ligger her og venter på ferdigstillelse da. Det er også frivillig – men kanskje mindre lystbetont?

4 kommentarer om “I dag handler mye om frivillighet

Det er stengt for kommentarer.