Intet tilskudd til ferien fra Norsk Tipping

Ungdomsklubbene i Øvre Eiker

Ferien er ennå noen uker unna. Og feriekassa mi fikk ikke noe tilskudd fra Norsk Tipping i går kveld, men jeg depper ikke veldig av den grunn. Uansett har jeg støttet et verdig formål gjennom Grasrotmidlene.

Ferien og hortensia på AzoreneFerien er ennå noen uker unna

Det er fortsatt noen uker til ferien starter. Jeg må nok drømme om hortensiane på Sao Miguel noen uker til.

Men de ukene skal fylles med spennende og nye arbeidsoppgaver. Frem til 20.juli skal vi (@U19ØvreEiker) drifte en containercafè og betjene BUA i Hokksund. 

Og på tross av at vernepleiere er allsidige yrkesutøvere, kjenner jeg på noen sommerfugler i dag. Og det er stadig noen praktiske ting som skal løses, det blir litt søndagsjobbing i dag.

Nye arbeidsoppgaver og nye kollegaer

Det siste året har jobben min bestått av både skrivebordoppgaver og praktisk jobbing. En mix jeg trives godt med. Og i sommer blir det mest praktisk ser det ut som.

Jeg skal jo ikke jobbe alene, og med på lasset får jeg også 2 nye kollegaer. Så det er mye som skal innarbeides i løpet av noen dager nå. For allerede 20. juli avsluttes sommerstedet vårt.

Men for noen uker blir det BUA-aktivitet, toast, vafler, is og brus som skal ha fokus. Vi vil jo sikre at ungsom i Øvre Eiker har en møteplass i sommer.

Jeg sier som Pippi: Dette har jeg ikke gjort før, så jeg er sikkert flink til det.

En kommentar om “Intet tilskudd til ferien fra Norsk Tipping

Det er stengt for kommentarer.