Kilder og oversikter til aktuelle blogginnlegg

oversikt over blogginnlegg

hagekunnskap og bloggereneDet er flere kilder og oversikter til aktuelle blogginnlegg. De fleste av dem er organisert som egne nettsteder, og hjelper også bloggere å synliggjøre det de skriver om.

Noen full oversikt over alle mulige nettsteder har jeg ikke i skrivende stund, men her er i hvertfall en oversikt over noen av de kildene jeg bruker mest.

Blogg.no

På Blogg.no finner du et bredt spekter av blogginnlegg. I 2017 overtok Egmont eierskapet av side 2 og side 3 sammen med bloggvirksomheten. Det er på Blogg.no du finner Blogglisten der bloggerne kan synliggjøre sine innlegg.

Bloggurat.net

Bloggurat er en bloggportal for norske blogger. Her kan du finne aktuelle blogginnlegg, kategoriserte blogger, nyheter, stikkord og bloggtopplister.

Blopp.no

Blopp.no er ment å være en portal hvor bloggere møter bloggere og finner nye venner på nettet. Målet er at Blopp skal være en møteplass og et sted for bloggere som ønsker nye lesere til sin blogg

Temaspesifikke samlesider

Det er også en del nettsider som samler blogginnlegg ut fra temaer. Her må du nesten prøve deg litt frem selv ut fra dine interesser. Men noen av dem kan jeg jo nevne, ut fra egne interesser.

Let’s Get Lost

Velger du adressen NorskeReiseblogger.no er det en ny landingsside. Men her finner du masse flott reiseinspirasjon, og naturlig nok en side av interesse for meg.

Krembolle.no

Dette nettstedet har en ganske god oversikt på norske matblogger. Her er det mye spennende å velge mellom, mat opptar og inspirerer mange.

Personlig er jeg nå stadig på jakt etter inspirasjon til lavkarbomåltider, så dette er et relativt nytt og uutforsket bloggfelt for meg.

Pinterest og emneknagger

Og helt til slutt må jeg hente frem Pinterest. Her kan du søke på det meste av hva som måtte interessere deg, og finne inspirasjon til både DIY og andre aktiviteter.

Og la oss ikke glemme #hashtag (emneknagg) «hva du nå enn måtte ønske å finne ut av.» Det er et sikkert søkeverktøy både på Instagram og Twitter.