Kløvertur – hva må til for å lykkes?

kløvertur i sanitetskvinnene

saniteten og grasrotmidleneI Fiskum Sanitetsforening har vi noe som kalles Kløvertur, men hva må egentelig til for å lykkes med et lavterskeltilbud som dette?

Jeg kan ikke gi meg

Første bud er vel å ikke gi opp riktig ennå, men en omorganisering blir det helt klart på tiltaket.

Det er litt demotiverende å ha ansvaret for noe som ikke tar av, selv om jeg er levende opptatt av å gjøre en folkehelseinnsats i regi av sanitetskvinnene.

Men et mosjonstilbud som dankes ut av stillesitting og kafébesøk må vel omorganiseres litt. Kanskje må det kombineres – Litt av det ene, for å avslutte med det andre?

Nye tidspunkter og en utvidet dag

Nye tidspunkter innføres fra denne uka, heretter blir det oppstart på torsdagene klokka 18:00. Og det blir bare de torsdagene som er i liketallsuker. Da skal det være mulig å gjennomføre en tur på ca. 90 minutter og samtidig rekke en tur på kafé før stengetid.

I tillegg forsøker jeg med en langtur med litt ekstra innhold på siste søndag Kløverturi måneden. Og aller helst for helse familien om mulig. Her tenker jeg at kart og kompass må komme til heder og verdighet, kanskje litt om fisking og ikke minst om sanking.

Styrets godkjenning

Fiskum Sanitetsforening er en demokratisk organisasjon. Så når jeg gjør noe på vegne av foreningen, må jeg naturlig nok ha styrets godkjenning. Og med korte beslutningslinjer går det kjapt så godkjenning er allerede innhentet.

Da er det bare å sette i gang med opprettelse av arrangementer, bildemateriale og kontakt med mulige samarbeidspartnere. Følg gjerne Fiskum Sanitetsforening på Facebook, så holder du deg oppdatert.

Nå blir det spennende å se om det er dette som skal til?

2 kommentarer om “Kløvertur – hva må til for å lykkes?

Det er stengt for kommentarer.