Kløverturen på Fiskum 2020

Frivilligheteten

Kløvertur er sanitetkvinnenes satsning på mer fysisk aktivitet. Dette drftes naturlig nok av lokalforeningene og er en fin måte å tilbakelegge den berømte dørstokkmila på.

Vi har pr nå ikke klart å få noe virkelig orden på disse kløverturene i min forening. Kanskje mest på grunn av at det er vanskelig å få noen til å ta ansvaret. Jeg forsøkte en stund, men etter noen kvelder der jeg endte opp med å gå tur alene, ga jeg opp det prosjektet.

For vår forening, Fiskum Sanistetsforening, har det vist seg at kortere stunts fungerer best. Så da får man bruke de virkemidlene man har.

Kløverturen 2020 kombinert med sykle til jobben

Kriteriene for å delta i Sykle til jobben er hverken sykling eller jobb. Her er det aktivitet som gjelder, og vi er heldige nok til å bo i en gratiskommune.

Så 21.april setter vi igang med aktivitet i regi av foreningen. Og fohåpenteligvis får vi med oss riktig mange.

For meg er uansett dette et puff til å komme meg i mer aktivitet. Og jeg trenger virkelig alle de dytta jeg kan få – og jeg er vel ikke den eneste der?

Ikke bare for deg som drar på kløvertur

Bli med du også da vel. Om ikke du er nær nok til å bli med på Team Kløver, kløverturen på Fiskum, kan du jo ta et tak der du bor?

Og du – hvis det er jeg som har puffet deg igang stter jeg stor pris på å bli kredittert for det. Det er nemlig en vervekonkurranse også, med flotte premier . Meld deg på og oppgi gjerne meg – Anne Grethe Klunderud – som verver.

Sykle til jobben er en årlig kampanje med mål om å få flest mulig i aktivitet. Kampanjeperioden er på 60 dager fra 21. april til 18. juni. Dette er en lavterskel, sosial, miljøvennlig, unik og morsom konkurranse. 

Under kampanjen registrerer deltakerne ALL sin fysiske aktivitet. Det vil si at det ikke bare er sykling som teller. Padling, løping, svømming, klatring, fjellturer og styrketrening er andre eksempler på poenggivende aktiviteter.

Du kan registrere aktiviteten både til/fra jobb, men også fysisk aktivitet på fritiden. Man kan delta individuelt eller som et lag på maksimalt fem personer sammen med venner eller kollegaer.

Selv om du er pensjonist eller av andre grunner ikke er i jobb, kan du fortsatt delta. Alle som melder seg på og registrer aktivitet er med i trekningen av premier som blant annet sykler, turer og treningsutstyr!

Kilde: Sykle til jobben