Var det en litt introvert uke?

introvert, kunnskap og læring

Det har kanskje vært en litt introvert uke jeg har lagt bak meg?  På tross av at jeg jeg i jobbsammenheng er ganske utadrettet. Men vinterferien har ført til at få av kollegaene har vært på kontoret, og da blir det mer tankevirksomhet kanskje?

Introvert kun til en viss grad.vidunderkur

Alt har en grense. Det å jobbe med ungdomskubber og andre aktiviteter som innvolverer deltakere setter naturlig nok en viss begrensing på hvor introvert det er mulig å være.

Men det er klart at båtturen og dagen i København gav anledning til et dypdykk. For når du reiser alene er det jo helt opp til deg selv om du vil kommunisere eller ikke.

Når røyksugent plutselig meldte seg igjen, gjorde jo det også sitt til at jeg grublet litt. Avhengighet kan være en tøff nøtt å knekke, tenk på de som er spille- eller alkoholavhengige. De kan jo ikke gå på butikken, eller pante ei flaske,  uten at avhengigheten blir trigget.

reise og bujoBulletjournal og dennes muligheter.

Ikke minst har mitt ønske om å se litt på teknikken som kalles Bullet Journal også medført litt grubling. Selv om det strengt tatt er et verktøy for å rydde i tankene.

Men det får jeg komme tilbake til, for her er det mye å reflekterer rundt. Blant annet spør jeg meg stadig om dette er et planleggings- og kalenderverktøy, eller om dette er en annen form for tegne- og fargeleggingsbok for kreative sjeler.

Litt av begge deler virker det som, men uansett noe for kontormatriell-friker som meg å se nærmere på.

Bullet reisejournal neste

En mulighet jeg ihvertfall har merket med er mulighetene det ligger i en bujo til systematisering av blandt annet reiser. Og det er jo noe jeg er veldig glad i å gjøre.

Så når jeg går igjennom reisetipsene til damene jeg skrev om på lørdag, kan kanskje en bujo – kortform for Bullet Journal, med reisetips og planer for alt som skal på plass være for hånden?

Dette er uansett planer fremover. Jeg finner nok ut av det tenker jeg, hvis jeg bare tar tida til hjelp.