Makeover på 6 uker?

6 ukers makeover

Er det virkelig mulig å foreta en vesentelig makeover og formøkning på 6 uker? Ukepressen hevder at det er tilfelle, det sammen gjør noe av litteraturen jeg har i bokhylla. Men er det verdt et forsøk?

Påbegynne en makeover i dag?makeover

Problemet med all litteraturen og alt annet jeg har funnet er at første dag er mandag. Og av en eller annen grunn mener jeg at det er bedre å begynne på helt andre ukedager. Spør meg ikke hvorfor slik er det bare.

Men uavhengig av ukedager har jeg i løpet av helga bestemt meg for å gjøre et forsøk. Den litt mer langvarige prosessen har stagnert litt. Kanskje hjelper det med et lite puff. Og 6 uker må kunne kalles et lite puff.

Ferieformen skal innhentes

Legg merke til at jeg skriver ferieformen, ikke feriefasongen. Dette handler i liten grad om bikinifasong, mer om en helsegevinst. Og med fotturer på Azorene som mål, vet jeg av erfaring at jeg med fordel kan ha litt bedre kondis enn dagens.

Så følg med, i ettermiddag skal det planlegges. Og bullet-journalen min er stadig min følgesvenn. Så en liten plan skal på plass i løpet av ettermiddagen / kvelden som implementerer arbeidet med SMART-mål. 

 

2 kommentarer om “Makeover på 6 uker?

Det er stengt for kommentarer.