Mammahjertet banker litt stoltere enn ellers

saniteten og grasrotmidlene

Og i dag banker mammahjertet litt stoltere enn ellers. Jeg synes alltid det er stor stas når ungene utfordrer egne grenser i forhold til drømmer og mål.

Mammahjertet rommer mye

Jeg har jo voksne barn, og mammahjertet har fått påfyll over lang tid. Så på Alle hjerters dag , som i tillegg er min fødselsdag, er det kanskje ekstra passende med en ekstra topping av stolthet og glede?

Å se at barna finner sine veier i livet et godt, og det å se at de våger å utfordre egne grenser og mestre er ekstra stas. For jeg tror stadig at det er slik: Alle kan, vet og vil – gitt muligheten.

Nå har veslejenta vært på tur

Jeg synes det er flott at ungene er glad i utendørsliv, og nå har «vesejenta» vært på tur. Og denne turen har dere nå muligheten til å lese om i Fjellforum. Flott, ærlig og levende skrevet. Derav et ekstra stolt mammahjerte.

Det er sikkert ikke noe sjokk for noen at jeg tror at det fleste ekte gleder er de vi har muligheten til å oppsøke relativt kostnadsfritt. Kostnadsfritt når det kommer til penger, men gjerne noe som det koster oss litt menneskelig innsats å oppnå.

Glede og lykke er ikke til salgs i butikken, hander ikke om silikonimplantater, dyre biler eller svulmende lepper. Tvert i mot er vel ingen glede større enn å føle at du har gjort ditt beste og at du er sammen med de som betyr noe for deg.

Kanskje blir du inspirert til å presse egne grenser?

Å presse egne grenser er viktig for å vokse, noe vi bør gjøre hele livet. Ikke nødvendigvis fysisk, men i på alle måter vi kan utvikle oss som mennesker. Vi må oppfylle vårt potensiale, innenfor de mulighetene som ligger der.

Jeg ønsker dere god lesning. Jeg håper det inspirerer deg til et personelig vågestykke, hva nå enn det betyr for deg. Her er en smakebit:

Det jeg hadde glemt var hvor redd hunden min er for bål, og det ble derfor altfor «intimt» nede i ei slik grop – den fikk brått panikk, pila inn i teltet og nektet å komme ut igjen. Så da satt jeg der da, mutters alene i kulda og fyra bål.