Med Strutseving på menyen

strutseving

Strutseving er en plante jeg lenge har hørt om, men som jeg så langt ikke har stiftet bekjentskap med. Heldigvis kan jeg som medlem av Sopp og nyttevekstforeningen få gjort noe med det.

strutsevingI går var det Strutseving i kurven

All ære til frivillige entusiaster som deler av sin kunnskap med oss grønnskolllinger. Liten sjanse for å lære seg om naturens spiskammers hvis ingen viser deg det.

Og ikke nok med at turlederen vår satte av en kveld for å dele kunnskapen med andre, hun satte jammen av en ekstrakveld også fordi det ikke passet for alle på den oppsatte datoen.

Matauk og folkehelsearbeid

At turer i skog og mark styrker folkehelsa er det liten tvil om. Og at grønne vekster er godt for kroppen er det vel heller ingen stor uenighet rundt. Så når en er så heldig å få anledningen til å kombinere kardiovaskulær trim med sunt kosthold på en og samme tid, er det liten tvil om at dette er en helsemessig jackpot.

Jeg gleder meg igrunnen bare til neste tur. Det er mange velsmakende vekster å ta av i naturens spiskammer, og en hel vår, sommer og høstsesong å sanke dem på. Og når jeg er så heldig å kunne tilegne meg kunnskap og trygghet gjennom foreningen og turlederne er lykken fullkommen.

For medlemskap kontakt Sopp og Nyttevekstforeningen.

 

 

En kommentar om “Med Strutseving på menyen

Det er stengt for kommentarer.