Du har mote – og du har «Mote Med Mening»

å få støtte av Mote Med Mening

Tenk, motebransjens varme hjerte; Mote Med Mening, er 10 år i år. Dette er et arrangement jeg har vært så heldig å følge via familiemedlemmer fra starten, og RESPEKT for Berit Olimb som er opphavskvinnen. Og for denne innsatsen har hun også mottatt frisørenes egen hederspris i 2017.

En viktig verdidimensjon i motebransjen

Mens jeg ennå var landsleder i Mental Helse håpet jeg mange ganger at fokuset i Mote Med Mening skulle rettes mot «min» del samfunnet. Det er noe med å bringe temaet psykisk helse inn på andre steder enn der «menigheten» er. Og i år skjer det, Mental Helse Ungdom er mottakere av de innsamlede pengene. Kult! Mote Med Mening

Mote Med Mening er en non-profit stiftelse. Stiftelsen har som formål å arrangere et fantastisk moteshow, og dermed rette fokus på viktigheten av veldedig arbeid, og ikke minst kunne gi noe tilbake til samfunnet. Arrangementet baserer seg utelukkende på frivillig arbeid og sponsorinntekter.

Berit Olimb har også andre veldedige gjerninger på rullebladet, og i samarbeide med Kirkens Bymisjon gjennomførte frisørsalongen i mange år Juleklippen.

Mote Med Mening gjennom 10 år

Mote Med Mening - programÅrets arrangement

Mote Med Mening 2018 går av stablen fredag 16.mars. Og arrangementet gjennomføres i mondene omgivelser, på Gamle Logen i Oslo.

Med alltid smilende Sturla Berg Johansen som konfransier,og kjære artister som Erlend Bratland og Ida Marie på plakaten, ligger det an til en virkelig kvalitetsaften. Og som alltid er det lov å forvente seg et spektakulært moteshow.

Så for deg som både er opptatt av et varmere samfunn, god underholdning og flotte klær: Dette er årets kinderegg.

Og prisen for å glede seg over årets arrangement er kroner 495. Allt overskudd går til saken, og billetter selges på Ticketmaster.