Nye dingser i verktøykassa

verktøykassa

Det er kanskje på verktøykassa en kvinne skal kjennes? Litt usikker på om det er slik, min vil i såfall vise meg som en rimelig splitta person.

Uansett framentert innhold, det må stadig fylles på med litt nytt. Og verktøykassas nye innhold har resultert i disse snuttene som jeg egentelig er ganske fornøyd med.

I verktøykassa for frivillighet
I verktøykassa for ungdomsarbeid

Den første videoen er for en av mine fritidsinteresser, Sanitetskvinnene på Fiskum skal ha julebaser. Den andre er jobbrettet, og er ment som et eksempel på hva vi skal bruke tid på. Jeg jobber jo med ungdomsklubber, og da må vi jo følge med i klassen. Og med et studie i digitalisering under snippen bør jeg vel vise vilje til å ta i bruk litt av det også. Uansett var dette et morsomt bekjentskap som jeg ganske sikkert vil ha nytte av fremover.