Om meg

om meg Anne Grethe KlunderudOm meg er alltid en vanskelig tekst å skrive. Men jeg tenker at «Frittgående frue fra Fiskum» er en ganske treffende beskrivelse på meg.

Til daglig heter den frittgående fruen fra Fiskum Anne Grethe Klunderud, og nicket mitt på ulike sosiale medier er @Fiskumfrue.

Livsendringer – og karriereskifter

Årsskifte 2014/2015 ble litt tungt og bratt, og jeg har vært innom mange ulike innfallsvinkler for å finne tilbake til motivasjon, arbeidsglede og livslyst igjen.

Og nå mener jeg at jeg kan sies å ha funnet tilbake til krefter og ressurser igjen. Ikke minst takket være gode hjelpere, familie og venner.

Denne bloggen blir en videreføring av mitt høyst personlige recoveryprosjekt som handlet om å utforske nye muligheter. Men jeg håper også et den kan være en stemme i samfunnsdebatten. Jeg tror jeg tør å ta noen kamper igjen – nå…

Bloggen er også en «sandkasse»

Jeg har hatt stor glede av å fordype meg mer i sosiale medier. Kunnskap kan man aldri får for mye av, og på web er det mange muligheter. Både betalte kurs og frie ressurser.

Så samtidig som jeg bygger opp denne bloggen tar jeg et kurs hos Thomas Moen i United Influensers, i tillegg til at jeg frisker opp litt på generell kunnskap om WordPress hos WP-skolen.

Slik sett vil denne bloggen også fungere som en liten «sandkasse» i forhold til publiseringsløsningen WordPress.

Bloggen er hostet hos One.com 

 

Feil: Kontaktskjema ikke funnet.