Pinterest og Bloglovin’ gir lavkarboinspirasjon

Livstilsendring og metode

Pinterest og Bloglovin’ har vært kilder for inspirasjon og kunnskap i denne ganske omfattene endringsprosessen jeg gjennomfører nå.

Jeg har ikke skrevet noe særlig om det så langt, rett og slett fordi jeg ville se om det fungerte. Men jeg begynner å bli klar til å dele litt nå.Pineterest og Bloglovin' inspirasjon

Nå har det gått 9 uker

Faktisk startet jeg snuoperasjonen før jul. Så etter 9 uker kan jeg vel konkluderer med at dette fungerer for meg.

Og da har i grunnen ikke min mann noe valg, jeg er kokken i huset – han spiser det jeg lager. Så med andre ord er vi to stykker som har lagt om livsstilen ganske mye.

Og jeg kan vel si at det har fungert bra så langt, og at noe av tillegget som har kommet som en følge av inaktivitet er i ferd med å forsvinne igjen. Og i den prosessen har Pinterest og Bloglovin’ vært alle tiders inspirasjonskilder.

Erfaringskunnskap hjelper deg i hverdagen

Det at andre har gjort noen erfaringer og kan dele dem med deg er verdifullt. Samlesidene for livsstilsbloggerene har betydd gull for meg. I mitt tilfelle har det ikke minst betydd variasjon i menyer, og tips om eventuelle snublefeller.

Så er det noe du lurer på er det bare å søke. Bloggverdenen gir deg trolig både rett og gal informasjon. Så tipset på veien må være: Utvis god kildekritikk.

 

En kommentar om “Pinterest og Bloglovin’ gir lavkarboinspirasjon

 1. Hello ,

  I saw your tweets and thought I will check your website. Have to say it looks very good!
  I’m also interested in this topic and have recently started my journey as young entrepreneur.

  I’m also looking for the ways on how to promote my website. I have tried AdSense and Facebok Ads, however it is getting very expensive. Was thinking about starting using analytics. Do you recommend it?
  Can you recommend something what works best for you?

  I also want to improve SEO of my website. Would appreciate, if you can have a quick look at my website and give me an advice what I should improve: http://janzac.com/
  (Recently I have added a new page about FutureNet and the way how users can make money on this social networking portal.)

  I have subscribed to your newsletter. 🙂

  Hope to hear from you soon.

  P.S.
  Maybe I will add link to your website on my website and you will add link to my website on your website? It will improve SEO of our websites, right? What do you think?

  Regards
  Jan Zac

Det er stengt for kommentarer.