Røykfri i hele 3 år – hurra for meg!

røykfri

I dag har jeg vært røykfri i 3 år. Hurra for meg! Og godt hjulpet av boka Endelig Ikke-røyker gikk det merkelig smertefritt.

I tillegg har jeg logget meg selv med appen SLUTTA.no. Og i følge den er det ikke lite jeg har ungatt av giftstoffer, og ikke minst spart av penger.

Nesten 84.000 kronertil andre ting, ut fra hva røyken kostet da jeg gav meg.

De kortsiktige gerøykfrivinstene er store

Det tar heldigvis ikke 3 år før resultatene er der. Helsedirektoratet har en kalender som du kan skrive ut. Her er det de første 28 dagene som står i fokus. Ingen liten motivasjon i det, det er en helsegevinst fra første røyken du dropper.

Bli både røyfri og nikotinfri

Dropp nikotintyggis og annet herk. Ikke noe poeng å bli avhengig av det i stedet. Det er ikke så mange dagene det tar før suget er ute av kroppen.  Dette fikser du – kan jeg så kan du.

Men jeg anbefaler gjerne å lese boka Endelig Ikke-røyker (Sponset lenke). 130 kroner er smuler kontra det å opprettholde de investeringene du så langt gjør i å ødelegge egen helse. Spar pengene til noe du har godt av istedet.