Fiskum Sanitetsforening og grasrotmidlene mine

Sanitetsforeningen grasrotmidlene grasrotmidler

Fiskum Sanitetsforening får grasrotmidlene mine. For det er jo ikke sånn at idretten har enerett på disse midlene, de kan gå til å støtte all frivillighet.

Grasrotmidler til lsanitetskvinnene og grasrotmidlerokale helter

Lokale helter har Norge mange av, men få foreninger har så mange lokale representanter som Norske Kvinners Sanitetsforening  

Og med et imponerende antall lokalforeninger, faktisk flere foreninger i samme kommune, er Sanitetskvinnene godt representert i lokalsamfunnene.

I en tid der frivilligheten smuldrer opp, og mer og mer skal honoreres, står dugnadsånden like sterkt i denne organisasjonen.

Tenk på alle lokale tiltak, rundt omkring i hele Norge, som har blitt bygget og finansiert av denne frivillige organisasjonen.saniteten og grasrotmidlene

En verdig mottaker

Så nettopp formålet om å være der for andre som gjør at  grasrotandelen min går til sanitetsforeningen. En mer verdig mottaker mener jeg det er vanskelig å finne.

Er det noe vi trenger i dagens samfunn er det raushet, kampvilje og et stort hjerte for andre. Så kanskje du skal støtte din lokale sanitetsforening?