Tallin i vårsol blir nok bra

Tallin

I mai settes kursen mot Tallin, en by jeg etterhvert har besøkt i mange sammenhenger. (sponset lenke) Med sine mange konferanse- og spahoteller, og med en svært trivelige bykjerne, har det alltid vært et populært valg.

Første kjærestetur til Tallin

Med alle de turene jeg har hatt til denne byen er det på tide at kjæresten blir med også. Han fortjener jammen å bli gjort litt stas på etter 20 års ekteskap. Og da skulle vel Tallin ha litt å by på?

Selvfølgelig må vi kose oss på torget i gamlebyen og ganske sikkert legge turen innom Old Hansa også. Det pleier å være en sikker vinner, og jeg har en stor svakhet når det kommer til Pepperschnaps.

Men denne gangen har jeg faktisk planer om å se litt mer av områdene rundt Tallin også. Og selv om Tallin har verdens triveligste bykjerne er hotellvalget denne gangen ute på Pirita.

For de som er OL-fans assosieres kanskje navnet med diverse vannøvelser under OL i 1980, selv om dette ble boikottet av Norge. Hovedelementet her for oss er nærheten til sjøen, og en hyggelig pris.

Tallin sett fra PiritaHotell i vannkanten

Her er skal vi etter planene kose oss ved vannkanten i en leilighet med balkong. Og kanskje blir det varmt nok til en dukkert også.

Det er gode bussforbindelser ut dit, i tillegg har vi denne gangen leiebil. Fikk et  godt tilbud gjennom Eurobonus som fristet veldig.

Og dermed skulle utfartsmulighetene være store, og jeg gleder meg veldig. Jeg er rimelig sikker på at dette blir en deilig tur,  og det blir ekstra koselig å tilbringe den sammen med mannen.

Jeg kommer tilbake til saken…

 


Booking.com