Verdens enkleste bringebærfromasj – lavkarbostyle

Her har du oppskriften på verdens enkleste bringebærfromasj. Helt sukkerfri og lavkarbo, og en nydelig avslutning på et påskemåltid.

ingredienser bringebærfromasjBringebærfromasj – sukkerfri og lavkarbo

  • I pk Eldorado sukkerfri gelepulver (bringebær eller jordbær) oppløses i 4 dl kokende vann
  • geleblandingen avkjøles, men ikke lenger enn at den fortsatt er flytende.
  • 1 boks kremfløte stivpiskes uten sukker, og blandes forsiktig i den avkjølte geleblandingen.
  • Blandingen avkjøles i 1 time og serveres gjerne med noen få friske bær og litt pisket krem.

Fromasj med mange muligheter

Denne fromasjen kan med fordel brukes som kaketopping på f.eks en sukkerfri mandelbunn. Og hvis vannmengden økes til vanlig mengde (5 dl), gir den sammen med pisket kremfløte en krem som er helt topp i sukkerbrød.

Innhold i geleen pr 100 g ferdig geleEldorado sukkerfri gele

Energi 36 kJ / 8 kcal
Fett 0,0 g
– herav mettet fett 0,0 g
Karbohydrat 0,1 g
– herav sukkerarter 0,0 g
Kostfiber 0,0 g
Protein 2,0 g
Salt 0,04 g.

For deg som trenger mer inspirasjon til litt munngodt

Påsken er jo sammen med jul høysesong for litt ekstra kos. Og siden du allerede har kjøpt gelsepulveret, vil jeg tipse deg om at bloggen Med fett og forstand har brukt gelepulveret som utgangspunkt for påskegodteri.