Verdensdagen til bokormene!

bokklubber og Verdensdagen til bokormene

verdensdag og bokormerI anledning av Verdens bokdag – en verdensdag for bokormene –  skal jeg  markere dagen med å montere og fylle opp nok en bokhylle.

En handling som er like naturlig som 17.mai-feiring  for en glad bokorm.  Og en flott markering av av bokormenes verdensdag.

Ingen salrygg her

Hipp hurra for en bokhylle som faktisk tåler bøker!

Det er viktig at utrolige mengder kommer på plass uten at hyllene får salrygg.  Passer for de som har ambisjoner om en underavdelig av folkebiblioteket.

ikke bare for bokormer

Og der var dagens reklamebilde på plass, helt uten sponsorinntekter. Hett tema når det kommer til blogging har jeg forstått. Min favoritt så kangt er Ivar fra IKEA.

Ikke overdriv feiringen da

Da oppfordrer jeg deg til å feire med måte. Men benytt gjerne dagen til å starte på boka du virkelig har lyst til å lese. Eller let opp ei Bookcrossing bok? 

Og litt bakgrunnsinformasjon om denne verdensdagen kan du finne her hos Wikipedia. Verdens bokdag – gratulerer!

(Sitat: FN-sambandet)
Dagen skal bidra til å fokusere på prosjekter som styrker leseevnen hos folk, og da spesielt i forhold til kvinner og barn.

Datoen 23. april er valgt fordi det var den dagen i 1616 Miguel de Cervantes, William Shakespeare og Inca Garcilaso de la Vega døde.

#BookDay Tweets